Imagini noi cu Kim Jong Il în contextul speculaţiilor privind cancerul de care ar suferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coreea de Nord a lansat imagini noi cu preşedintele Kim Jong Il în contextul speculaţiilor apărute în presă potrivit cărora liderul în vârstă de 67 de ani este bolnav de cancer după un presupus atac cerebral de anul trecut, relatează AP.

Fotografiile înfăţişându-l pe Kim Jon Il într-un tur la o fabrică de ceramică nou construită au fost transmise de televiziunea nord-coreeană, fiind preluate marţi noapte de agenţia oficială de ştiri.

Purtând ochelari de soare şi o cămaşă cu mânecă scurtă, Kim Jong Il părea în general în regulă în fotografii, deşi ştirile apărute la începutul acestei săptămâni la o televiziune sud-coreeană relatau că liderul de la Phenian suferă de un cancer pancreatic care i-ar pune viaţa în pericol. Potrivit Agerpres, în noile imagini, Kim Jong Il a putut fi văzut plimbându-se şi zâmbind larg.

Alte fotografii îl înfăţişau pe Kim Jon Il stând pe un scaun în timpul unei întrevederi cu oficialii fabricii care a avut loc în afara clădirii. Astfel de imagini sunt neobişnuite şi ar putea sugera că starea sa de sănătate nu este bună.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite