Iliescu şi-a pus secretar de stat la revoluţionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta l-a numit, ieri, pe Sorin Meşteru în funcţia de secretar de stat al revoluţionarilor, dând curs unei propuneri făcute de Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD.

„Domnul Iliescu mi-a fost şef în perioada 1992-1996, când am lucrat la Palatul Cotroceni sub directa coordonare a Domniei Sale. Am avut o relaţie foarte bună cu domnul Iliescu în ultimii 23 de ani şi bănuiesc că asta a stat la baza propunerii pe care a făcut-o şi în urma căreia am ajuns să fiu numit secretar de stat", ne-a explicat Meşteru.

Numirea sa a provocat nemulţumirea Blocului Naţional al Revoluţionarilor (BNR), organizaţie care reuneşte majoritatea asociaţiilor de revoluţionari din ţară. Dorin Lazăr Maior, preşedintele BNR, invocă un protocol semnat cu PSD, care prevedea că organizaţia sa va propune noul secretar de stat. 

Meşteru spune că aşteaptă ca cei care îl contestă să aducă şi argumente şi promite că va solicita o reverificare a dosarelor de revoluţionar, urmând ca cei care îşi vor pierde acest statut să înapoieze banii încasaţi de la stat de-a lungul timpului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite