Iglesias, discret la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta s-a ferit de ochii fanilor până la începerea concertului de pe stadionul din Copou Julio Iglesias a ieşit din camera de hotel doar pentru a servi masa. La concert au venit peste 9.000

Vedeta s-a ferit de ochii fanilor până la începerea concertului de pe stadionul din Copou

Julio Iglesias a ieşit din camera de hotel doar pentru a servi masa. La concert au venit peste 9.000 de oameni din toată Moldova.

Julio Iglesias a ajuns marţi seară la Iaşi, iar de la aeroport a plecat direct spre hotel. Vedeta a preferat să stea mai mult în cameră. A coborât la restaurantul hotelului de două ori. Prima dată marţi seara, pentru a servi o cafea, şi ieri la micul dejun.

A mâncat pe muzica lui Enrique

În timp ce servea fructe de mare, salată de raci, struguri şi cireşe, pe holurile hotelului se auzeau piese cântate de Enrique Iglesias, fiul său. Vedeta latino nu a participat nici la întâlnirea cu presa de dinaintea concertului.

"Nu cred că în comunicatul prin care am anunţat conferinţa am făcut vreo precizare din care să rezulte că va participa şi Julio Iglesias", a spus Puiu Gheorghiu, unul dintre organizatorii concertului, deşi, la sosirea pe aeroport a starului, anunţase prezenţa acestuia la conferinţă.

În lipsa lui Iglesias, la întâlnirea cu ziariştii au venit Costel Busuioc, care a cerut să nu fie întrebat despre viaţa de familie, şi cei patru tenori ai trupei Destino.

Julio Iglesias a decis ca "Distinto" să cânte în deschiderea concertului, după ce a ascultat un CD în care cei patru tenori interpretau o piesă pe care solistul a cântat-o în duet cu Frank Sinatra.

Busuioc negociază cu Trăistariu

Costel Busuioc pregăteşte un videoclip alături de Mihai Trăistariu. "Am primit propuneri din partea mai multor artişti şi cred că se va concretiza o colaborare cu Mihai Trăistariu", a declarat Busuioc. "Vom cânta o piesă cunoscută. Eu voi interpreta în engleză, iar Costel Busuioc va alege între spaniolă, italiană sau română", ne-a spus Mihai Trăistariu.

Am venit la Iaşi cu mare plăcere, după 15 ani. Sunt onorat să cânt cu Julio Iglesias
Costel Busuioc,
artist

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite