Iglesias la Iaşi, cu un alai de 70 de oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta va sta la un hotel de 3 stele, în apartamentul prezidenţial Cântăreţul spaniol este aşteptat la Iaşi în această după amiază. Mii de fani din toată Moldova vin la concertul de

Vedeta va sta la un hotel de 3 stele, în apartamentul prezidenţial

Cântăreţul spaniol este aşteptat la Iaşi în această după amiază. Mii de fani din toată Moldova vin la concertul de mâine seară.

Una dintre puţinele pretenţii emise de Julio Iglesias a fost ca, la hotelul de 3 stele din centrul Iaşiului care îl găzduieşte, să aibă la dispoziţie suc natural şi multe fructe. Cântăreţul mai vrea ca în ziua concertului să facă plajă la o piscină privată sau chiar la ştrandul municipal.

Vine cu ospătar personal

"Vă pot spune că îi plac foarte mult femeile. Dar cui nu-i plac femeile frumoase?", s-a întrebat retoric Anghel Stoian, unul dintre organizatorii spectacolului.

Din suita vedetei vor face parte 70 de persoane, printre care maseuri, sunetişti, instrumentişti şi ospătarul personal. "Ştiu că echipa de maseuri e formată din două femei şi doi bărbaţi. Nu obişnuieşte să-şi dea corpul la masat pe mâna altora", a completat Anghel Stoian.

Vedere spre şantier

Apartamentul prezidenţial în care Julio Iglesias va fi cazat pentru două nopţi are aproximativ 60 de metri pătraţi. Artistul va avea la dispoziţie două camere şi două băi, precum şi o terasă de 20 de metri pătraţi.

Cântăreţul nu va avea parte însă de o panoramă deosebită, în faţa terasei fiind un şantier imens.

Preţul unei nopţi petrecute în apartamentul prezidenţial este de 600 de lei. Pentru toată echipa lui Iglesias au fost închiriate 35 de camere. Accesul pe stadionul "Emil Alexandrescu", unde vedeta va concerta o oră, se va face până la ora 21.00, când începe concertul.

Cabină pe stadion pentru autografe

Special pentru fani, Julio Ilgesias va acorda autografe, timp de 20 de minute înainte de concert, într-o cabină amenajată pe stadion.

Pentru a preveni eventualele incidente, la Iaşi vor fi mobilizeţi mâine peste 100 de poliţişti. În deschiderea spectacolului va cânta Costel Busuioc.

Unde se mai găsesc bilete

Din cele 10.000 de bilete puse în vânzare pentru concertul de la Iaşi, până ieri seară se dăduseră 8.400. Organizatorii speră să vândă toate biletele şi să strângă cel puţin un milion de lei.

Tichetele pot fi procurate de la Agenţia Teatrului Naţional, Casa de Cultură a Sindicatelor, Casa de Cultură a Studenţilor, magazinele Diverta, Carrefour sau de la casele volante de bilete. Tichetele se mai vând şi pe internet, la adresele www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletedelatati.ro, www.ticketpoint.ro şi www.eventim.ro. Preţul variază între 75 şi 300 de lei, în funcţie de locul dorit.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite