Igaş despre cazul baschetbalistului american: Şeful Poliţiei Giurgiu este un om iresponsabil. Peştele de la cap se împute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Poliţia Giurgiu, "per ansamblu, activitatea lasă foarte mult de dorit", însă şeful Inspectoratului este "un om iresponsabil, care se gândeşte strict la el", a declarat vineri ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

"Pot spune că Poliţia, de data aceasta, în acest caz, a acţionat corect. Pot spune, de asemenea, că situaţia Inspectoratului din Giurgiu, şi aici mă refer la conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, lasă mult de dorit. Acest lucru l-am sesizat în urma unui control pe care l-am făcut la sfârşitul anului trecut, prin Corpul de Control. Ştiţi foarte bine că am luat măsuri împotriva inspectorului şef şi a 11 agenţi. Au fost destituiţi, dar, din păcate, de această dată ordinul ministrului a fost suspendat în instanţă şi am fost obligat să îl repun în funcţie pe acest şef al Inspectoratului Judeţean", a spus Igaş, citat de Mediafax.

El a mai afirmat că şeful IPJ Giurgiu "este un om iresponsabil, care se gândeşte doar strict la el".

"Este un om care nu se gândeşte la inspectorat, nu se gândeşte la colegii lui, nu se gândeşte la infracţionalitatea din Giurgiu. Se gândeşte doar strict la el şi la cum poate să plece în pensie cu o pensie mai bună", a afirmat Igaş.

Întrebat dacă există legături între clanurile din Giurgiu şi poliţişti, având în vedere că în unele fotografii din clubul unde a fost omorât sportivul american fetele unor poliţişti stăteau la masă cu interlopii, Igaş nu a negat, afirmând că "peştele de la cap se împute".

El a precizat că anchetele interne de la Giurgiu continuă şi nu pot fi făcute alte comentarii cu privire la ele.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, după un incident care a avut loc, sâmbătă noaptea, la Giurgiu, la câteva ore de la câştigarea meciului cu Dinamo. Hardy Chauncey a murit la puţin timp după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Şeful IJP Giurgiu, Nicolae Dobrin, a fost cercetat prealabil în acest an pentru că nu a luat măsuri de supraveghere a grupurilor care produceau conflicte stradale şi pentru degenerarea infracţionalităţii cu violenţă în judeţ. Vezi aici detalii!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite