Igaş: Îi recomand lui Fătuloiu să se abţină de la declaraţii până la finalizarea raportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Igaş, ministrul MAI
Traian Igaş, ministrul MAI

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, i-a recomandat secretarului de stat Dan Fătuloiu să se abţină de la declaraţii până la finalizarea raportului intern, după ce acesta a afirmat că ar fi fost trădat de colegii din MAI.

"Am auzit ce a declarat Dan Fătuloiu despre trădarea sa. Îi recomand să se abţină de la alte declaraţii, până la finalizarea raportului", a spus Traian Igaş. Secretarul de stat a afirmat că ar fi fost "trădat" de "colegii de la Economic" din MAI, cărora le ceruse o hartă a clanurilor mafiote.

Ministerul de Interne a mai spus că dacă Fătuloiu are impresia că a fost trădat de colegii din minister, "să spună cine sunt aceştia".

Întrebat despre o eventuală demitere a secretarului de stat Dan Valentin Fătuloiu, Traian Igaş a spus că, deocamdată, nu doreşte să facă nicio declaraţie privind acest lucru, însă este conştient de interesul prezentat faţă de acest subiect.

Ministrul a afirmat că aşteaptă raportul înainte de a lua o decizie şi a face declaraţii în acest sens.

Surse din cadrul MAI au afirmat că raportul privind situaţia din judeţul Neamţ, unde şeful IPJ Neamţ este bănuit de legături cu clanurile interlope din zonă şi de management defectuos al insituţiei pe care o conduce, urmează să fie finalizat până miercuri, potrivit Mediafax.

Numele secretarului de stat în MAI, Dan Fătuloiu, este legat de cel mai mare scandal de corupţie din Poliţie.

Dan Fătuloiu, alături de fiul său, Alexandru (administrator a şase firme-n.r.), l-a denunţat pe Cătălin Chelu că a vrut să-l mituiască, în schimbul rezolvării favorabile a celor 48 de dosare penale în care omul de afaceri este cercetat. Valoarea mitei se ridică la un milion de euro.

Omul de afaceri Cătălin Chelu a fost arestat de un judecător al Tribunalului Bucureşti, alături de Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu şi Ştefan Badea.

Cătălin Chelu este acuzat de dare de mită şi cumpărarea influenţei în timp ce Gabriel Constantinescu, Antonel Cristi Bunu şi Ştefan Niţache Badea sunt cercetaţi de către Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru complicitate la infracţiunea de dare de mită, în legătură cu tentativa de corupere a lui Dan Fătuloiu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite