Ieşenii visează să se dea cu Cryslerul lui Beşleagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Limuzina cu care se făleşte proprietarul e modelul folosit şi de Michael Jackson

Atrage privitorii mai ceva ca un magnet metalul. Poartă haine de mireasă şi e abia ieşită din casă. Cochetează cu miliardarii, iar pentru bani e gata să te-nşele. Dacă o vezi, rămâi blocat. E dragoste la prima vedere, chiar dacă dimensiunile depăşesc cu mult idealul 90 - 60 - 90. Se numeşte Crysler 300C şi a sucit minţile şoferilor ieşeni.
Impresionanta limuzină are 9,5 metri lungime, iar proprietarul ei se numeşte Dumitru Beşleagă, patron al unui club de fitness. A văzut că o astfel de maşină a fost folosită de Michael Jackson şi Elisabeth Taylor şi s-a decis s-o cumpere. Din SUA.
Silenţiosul autoturism a impus respect celorlalţi şoferi. Când staţionează, lumea se adună buluc în jur. Pentru a imortaliza imaginea, mulţi dintre curioşi îşi scot telefoanele mobile cu cameră foto. "Este un autoturism de lux fabricat în 2005. Este unicat în România", se mândreşte Dumitru Beşleagă. Are şi de ce. A dat pe ea un sac de bani, aproape 150.000 de euro.
100 de euro pe oră să te simţi vedetă
Luxosul automobil poate fi închiriat cu 100 de euro pe oră. Geamurile fumurii ascund celor din afară ce se petrece în imensul interior al limuzinei. Minibar, canapele din piele, televizor cu plasmă, sonorizare tip "concert" şi tot felul de luminiţe, iată doar câteva dintre lucrurile ascunse de geamuri. Numai interiorul costă aproape 60.000 de dolari. Totul pare desprins din filme. Înăuntru, opt persoane se pot lăfăi lejer. Deocamdată, maşina abia a fost adusă la Iaşi, iar în viitorul apropiat vor fi definitivate şi documentele. Abia după aceea doritorii vor avea cum să o închirieze, la preţul de 100 de euro pe oră, dar nu mai puţin de trei ore. Aşadar, cine vrea să fie preţ de trei ore în pielea unei vedete americane nu are decât să scoată din buzunare 10 milioane de lei vechi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite