Ieşenii îşi răsfaţă soţiile, mamele şi iubitele cu flori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbaţii preferă să le ofere flori doamnelor şi domnişoarelor astăzi, de ziua lor

Ieşenii au luat cu asalt florăriile încă de la primele ore ale dimineţii, pentru a-şi trezi iubitele cu un buchet de flori. „Prietena mea nu ştie că mă duc la ea aşa dimineaţă. I-am luat un buchet de trandafiri şi vreau să o trezesc într-un mod plăcut", spune Adrian P., student.

Tăticii şi-au luat şi copii cu ei şi au pornit în căutarea cadoului perfect pentru mămică. Cătălin şi fiul lui, Andrei, au plecat de dimineaţă să-i cumpere femeii din viaţa lor cel mai frumos cadou. Şi-au ales fiecare câte un ornament cu flori de primăvară, dar au cumpărat şi nişte mărgele care ştiu că îi plac mamei. Pe lângă flori, Andrei i-a făcut mamei şi o felicitare.

Comercianţii de flori spun că vânzările merg foarte bine astăzi, iar în preferinţele bărbaţilor sunt florile de primăvară, dar şi trandafirii.

Buchete de 350 lei

Cei cu buzunarul mai generos preferă să cumpere aranjamente florale cât mai dichisite, chiar dacă acestea pornesc de la 20 lei şi ajung până la 350 lei.Paul a venit la piaţă cu gândul să-i cumpere soţiei un buchet de trandafiri, dar s-a răzgândit când a văzut preţurile. „Nu am bani de trandafiri. Vânzătorii au dublat aproape preţurile. Până la urmă am cumpărat nişte flori de primăvară", afirmă ieşeanul.

Persoanele mai în vârstă au ieşit deja la plimbare, iar domnii nu au uitat să-şi răsfeţe doamnele. „Din pensia modestă i-am cumpărat soţiei trei fire de zambile", spune Puiu S, pensionar.

Vânzătorii de la magazinele cu bijuterii din aur spun că nu au foarte mulţi clienţi în această perioadă. „Avem o ofertă promoţională de Ziua Femeii, cu 30% reducere, dar clienţii întârzie să apară. Probabil că nu le permite bugetul", spune Elena Ştefănache, vânzătoare la un magazin de bijuterii din aur.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite