Ieşeancă găsită moartă în casă, cu mai multe lovituri la cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 62 de ani, din Iaşi, care locuia singură într-o garsonieră din cartierul Alexandru cel Bun, a fost găsită moartă în casă, cu multe lovituri la cap. Elena Crup locuia singură,

O femeie de 62 de ani, din Iaşi, care locuia singură într-o garsonieră din cartierul Alexandru cel Bun, a fost găsită moartă în casă, cu multe lovituri la cap.
Elena Crup locuia singură, întrucât toate cele trei fiice ale sale sunt plecate la muncă în Italia. Anchetatorii presupun că agresorul cunoştea acest amănunt, un posibil motiv al atacului fiind jaful. Deocamdată, anchetatorii nu ştiu ce a dispărut din casă, însă în mod cert atacatorul a căutat ceva pentru că o vază, o iconiţă şi alte câteva lucruri mărunte de pe mobilier erau împrăştiate pe jos. Vecinii nu o mai văzuseră încă de luni, de la prânz. Alertaţi, au intrat în casă pentru că Elena era bolnavă şi ţinea uşa descuiată, pentru ca vecinii să poată s-o ajute la nevoie. Aceştia, majoritatea pensionari, susţin că femeia primea bani mulţi de la fiicele ei şi nu exclud să fi fost atacată în scop de jaf, însă nu au auzit nimic suspect din garsoniera femeii. Necropsia urmează să stabilească exact data şi mai ales cauza morţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite