"Ice Hotel", reconstruit la cota 2.044 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma succesului turistic de anul trecut, proprietarul primului hotel de gheaţă din România are un nou proiect. Astfel, cota 2.044 de metri, unde se află zona turistică Bâlea-Lac, va fi un

În urma succesului turistic de anul trecut, proprietarul primului hotel de gheaţă din România are un nou proiect. Astfel, cota 2.044 de metri, unde se află zona turistică Bâlea-Lac, va fi un loc de pelerinaj pentru cei ce vor să simtă adrenalina la rece. "Ice Hotel" va fi reconstruit. Pentru a intra în categoria hotelurilor de gheaţă de cinci stele, proprietarii vor realiza mai multe spaţii de cazare.
Turiştii amatori de senzaţii tari vor avea la dispoziţie, în sezonul de iarnă, din nou o locaţie unde pot să încerce pe pielea lor ce înseamnă să stai într-un "congelator de lux". Hotelul de gheaţă, inaugurat anul trecut, va fi reconstruit. Arhitectura hotelului de gheaţă va suporta mici modificări. Reconstrucţia "imobilului" va începe în momentul în care, la această altitudine, vor fi temperaturi foarte scăzute. Proprietarul hotelului, Arnold Klingeis, promite mai multă distracţie decât anul trecut şi un pachet turistic de neuitat. "Amatori sunt. Deja am început să facem rezervările pentru sărbătorile de iarnă. Avem un pachet promoţional care cuprinde atât masa şi cazarea, cât şi un divers program distractiv-turistic", precizează Arnold Klingeis. Anul trecut, hotelul a avut un diametru de aproximativ 20,5 metri. Anul acesta va avea zece camere în loc de opt, datorită solicitărilor înregistrate de proprietari. Camerele vor fi dotate cu pat matrimonial din gheaţă, cu masă şi cu scaune de gheaţă, toate acoperite cu blană de urs şi de miel. Experienţa de anul trecut le-a folosit proprietarilor pentru construcţia noului iglu uriaş. Ideea construirii hotelului de gheaţă de la Bâlea Lac se alătură proiectelor realizate până acum în ţările Scandinave, în Canada şi Japonia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite