Iaşi: Se însoară în spatele gratiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un deţinut din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, acuzat de viol, se pregăteşte de nuntă.

Un tânăr arestat preventiv după ce a participat la o orgie sexuală alături de alte persoane, terminată cu împuşcături şi acuzaţii de viol într-un club din Iaşi, vrea să se aşeze la casa lui. Chiar dacă este după gratii, Iulian Făluţă a cerut să i se facă analizele medicale pentru a se putea căsători. Ieşeanul a fost deocamdată transferat din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, la Spitalul Penitenciar Târgu Ocna.

Suspectat de TBC


„Vrea să se căsătorească cu o persoană care este din altă localitate. Acum, a fost trimis la Târgu Ocna pentru că avea probleme de sănătate. A stat în cameră cu un alt deţinut, bolnav de TBC. Poate va împuşca doi iepuri şi îşi va face şi analizele medicale pentru a se putea căsători”, ne-a declarat avocatul ieşeanului, Ciprian Mitoşeriu.

De ce este acuzat


Oamenii legii spun că în noaptea de 4 spre 5 februarie 2008, Iulian Făluţă împreună cu alte persoane, ar fi obligat mai multe fete să întreţină relaţii sexuale în clubul Venom din cartierul ieşean Copou. La un moment dat, între bărbaţi a izbucnit un scandal soldat cu împuşcături.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite