Tânărul loto-milionar vrea să-şi facă o casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşeanul care a câştigat, duminică, 6,2 milioane de euro la Loto 6/49 s-a prezentat ieri la sediul Loteriei Române pentru a-şi ridica banii.

Tânărul a refuzat să-şi decline identitatea, însă le-a spus câteva dintre visele lui angajaţilor instituţiei care i-a adus noroc. Ieşeanul susţine că cinci dintre numerele câştigătoare le joacă în fiecare săptămână. Cel de-al şaselea număr l-a extras pe loc din bolul de la agenţia Loto unde a jucat biletul.

„Ne-a declarat că joacă întotdeauna trei variante simple, iar numerele cu semnificaţie le bifează, de fiecare dată, pe cea de-a doua variantă. Suma pe care câştigătorul o primeşte efectiv după impozitare este în valoare de 19,7 milioane de lei. Ne-a mărturisit că premiul pe care l-a câştigat îl va ajuta, în primul rând, să-şi împlinească un vis mai vechi, acela de a-şi construi o casă. Se gândeşte şi la o afacere", se arată într-un comunicat emis de Loteria Română.

De altfel, norocosul este la primul câştig din viaţa lui. Rodica Chelaru este cea care a vândut biletul norocos. „Vineri, sâmbătă şi duminică s-au jucat 329 de bilete la mine. N-am avut cum să fiu atentă la fiecare persoană în parte. Oricum, marea majoritate au fost tineri. M-aş bucura ca unul dintre ei să fi luat banii ca să-şi poată face o viaţă", a declarat vânzătoarea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite