Iaşi: Străzi pline de gropi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Craterul" de pe strada Toma Cozma este al doilea prezentat în cadrul campaniei „Topul gropilor din oraş", organizată de „Adevărul de seară"

Şoferii care străbat drumurile Iaşiului nu au de a face cu gropi doar pe arterele principale de circulaţie, ci şi pe aleile dintre blocuri. Un astfel de „crater” ne-a fost semnalat de Ana Maria Iftode, care locuieşte pe strada Toma Cozma, într-o zonă unde străzile au mai multe gropi decât beton.

„Aleile sunt sparte de aproape un an, de când se lucrează la reţeaua de termoficare din zonă. Nu cred că va veni cineva să ne repare străzile atâta timp cât cei responsabili nu pot să repare bulevardul Canta. Am totuşi speranţa că cineva ne va băga în seamă. Altfel nu se se uită nimeni la aleea noastră”, a spus Ana Maria.

Cum participaţi la concurs

Ieşenii care doresc să semnaleze cea mai periculoasă groapă din cartierul în care locuiesc pot să trimită până pe 31 martie un e-mail la adresa iasi@adevarul.ro sau pot lua legătura cu redactorii „Adevărul de seară” la numărul de telefon 0232-279.094.

Citiţi mai multe în „Adevărul de seară" de astăzi

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite