Preţul unei vieţi: 700 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele celor 13 pasageri care şi-au pierdut viaţa în accidentul de la Scânteia de la 14 august 2009 s-au întâlnit ieri cu avocatul Lucian Gheorghe pentru a primi banii consideraţi drept daune morale.

„La început am vorbit cu avocatul şi ne-am pus de acord să cerem câte 200.000 de lei pentru copii şi apoi câte 100.000 de lei pentru fraţii soţiei mele", a spus Ionuţ Bucătaru (22 de ani), soţul Lăcrămioarei Bucataru (21 de ani), decedată în accidentul de la Scânteia.

După ce dădeau ochii cu avocatul lor, oamenii rămâneau fără grai. De vină era şi clauza de confidenţialitate pe care avocatul le-a arătat-o încă înainte de a semna contractul.

În cazul în care rudele divulgau valoarea daunelor pe care le-au primit, vor fi nevoiţi să returneze 15% din bani. Cu toate acestea, potrivit unora dintre rude, sumele pe care le-au primit au fost derizorii.

O parte dintre fraţii şi surorile victimelor au primit câte 700 de lei daune morale, soţii şi soţiile, câte 5.000 de lei, iar pentru unii dintre copiii victimelor s-au acordat câte 10.000 de lei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite