Judecătoarea Buliga rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgeta Buligă este acuzată de mită şi de trafic de influenţă
Georgeta Buligă este acuzată de mită şi de trafic de influenţă

Judecătoarea Georgeta Buliga, fosta preşedintă a Curţii de Apel Iaşi, rămâne în arest, ca urmare a deciziei luate ieri de instanţa supremă.

Magistratul a împărţit boxa arestaţilor cu mai mulţi presupuşi criminali, escroci, traficanţi de droguri şi traficanţi de persoane. Magistratul a fost privit cu ironie de către ceilalţi deţinuţi din boxă. „E cea care a luat şpaga în buchetul de flori!", se amuzau aceştia.

Buliga este acuzată de DNA că ar fi pretins 10.000 de euro, din care ar fi primit 4.000 de euro, de la denunţătorul Liviu Popescu. În schimb, ea trebuia să dea o decizie favorabilă acestuia în procesul de partaj cu fosta soţie,Valentina Grama, miza procesului fiind bunuri comune de 420.000 de lei.

„Las la aprecierea instanţei ce decizie să ia", au fost singurele cuvinte ale fostei preşedinte. Avocatul ei a explicat magistraţilor Curţii Supreme că dosarul de partaj pe care clienta sa l-a judecat a fost verificat de CSM, dar că nu s-a găsit nimic în neregulă.

Potrivit unor surse judiciare, Consiliul Superior al Magistraturii a respins plângerea făcută de Valentina Grama, motivând că reclamanta trebuie să arate care sunt abaterile disciplinare făcute de Buliga.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite