Iaşi: Consiliul Judeţean va avea sediu nou, cu duşuri la fiecare etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostele grajduri regale din cartierul ieşean Copou ar putea fi dărâmate pentru a face loc unui nou sediu al Consiliului Judeţean Iaşi. Preşedintele CJ, Constantin Simirad (PSD), a

Fostele grajduri regale din cartierul ieşean Copou ar putea fi dărâmate pentru a face loc unui nou sediu al Consiliului Judeţean Iaşi. Preşedintele CJ, Constantin Simirad (PSD), a anunţat ieri că a început demersurile pentru construirea unei clădiri noi pentru instituţia pe care o conduce.

Noul sediu, evaluat la 4 milioane de euro, ar urma să fie amplasat pe locul vechilor clădiri ridicate în timpul regelui Carol I, aflate până de curând pe lista monumentelor istorice. "Situaţia a fost deja rezolvată de Ministerul Culturii şi imobilul din Copou nu mai apare pe lista de monumente.

Putem ridica acolo o clădire cu trei nivele, pe o suprafaţă desfăşurată la sol de 1.600 de metri pătraţi şi un total de suprafaţă utilă de aproape 5.000 de metri pătraţi", a precizat Simirad. Mai mult, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi a anunţat că fiecare etaj al noului sediu va fi prevăzut cu duş "pentru acei angajaţi care suferă de foliculină sau transpiră abundent".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite