Ialomiţianu a anunţat finalizarea proiectului bugetar de stat pe 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Finanţelor a anunţat, luni, înaintea şedinţei BPN al PDL că proiectul bugetului de stat pe 2011 a fost finalizat şi că se aşteaptă adoptarea Legii salarizării unitare.

Am finalizat bugetul, aşteptăm Legea salarizării unitare, este încă în negocieri, negociem cu sindicatele şi patronatele şi sperăm ca într-un timp foarte scurt se va finaliza şi s-o adoptăm. Nu pot să spun numărul de zile, mi-aş dori cât mai repede, a declarat Gheorghe Ialomiţianu, potrivit Mediafax.

Săptămâna trecută, premierul Emil Boc declara, că nu exclude posibilitatea angajării răspunderii Guvernului pe Legea salarizării, precizând însă că decizia finală va fi luată în coaliţie.

Traian Băsescu a fost întrebat, în urmă cu o săptămâna, într-o emisiune la TVR 1, dacă Guvernul şi-ar putea asuma răspunderea pe Legea salarizării, el răspunzând: "Nu va avea ce să facă".

Preşedintele român a declarat, tot atunci, că este nevoie de responsabilitatea parlamentarilor pentru ca legile pensiilor, salarizării şi bugetului de stat pe 2011 să treacă, în caz contrar România ieşind din acordul cu FMI.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite