ITM a finalizat ancheta în cazul ghilotinatului de la BCR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate panourile de sticlă vor fi protejate împotriva spargerii

Angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi (ITM) au finalizat ieri ancheta în cazul funcţionarului de la BCR care a murit ghilotinat luna trecută.
Inspectorii au ajuns la concluzia că tânărul de 38 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut din motive medicale.
"Am stat de vorbă şi cu colegii lui, care ne-au spus că a mai avut câteva căderi de acest gen în ultima perioadă. Am dispus ca şefii unităţii să ia anumite măsuri pentru a evita pe viitor astfel de accidente", a declarat Eugen Fulop, inspector-şef adjunct în cadrul ITM.
Conducerea sucursalei ieşene a BCR va trebui să evalueze riscul de accidentări la toate locurile de muncă din cadrul unităţii. Toate panourile de sticlă vor trebui asigurate împotriva spargerii cu folie protectoare sau cu alte materiale. În partea de jos, pe o suprafaţă de 70 de centimetri de la sol, toate ghişeele delimitate de panouri de sticlă vor fi protejate împotriva spargerii. Reamintim că Marius Dănilă, casier în cadrul BCR, s-a prăbuşit în după-amiaza zilei de 16 ianuarie peste geamul despărţitor al ghişeului în care lucra, sticla secţionându-i jugulara.
Bărbatul a decedat la câteva minute după producerea accidentului. În acel moment, colegii săi susţineau că bărbatul ar fi alunecat din cauza parchetului proaspăt spălat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite