INTERCEPTĂRI „Fetiţe” aduse în cantonamente pentru bună dispoziţia de după meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stenogramele din dosarul lui Vasile Avram scot la iveală şi faptul că omul de afaceri Sorin Ţerbea şi unul dintre directorii de la firma sa Salubriserv se ocupau şi de buna dispoziţie de după meciuri.

Sorin Ţerbea l-a sunat pe Sorin Moldovan, director general al firmei Salubriserv, la data de 5 august 2011.


Sorin Ţerbea: Şi spui că mai departe, tu ai sarcină pentru ele, să le aduci, eu am sarcină pentru ălalalt (Vasile Avram - n.r.).
...
Sorin Ţerbea: Tu spune-i să nu se grăbească, că poate elicopterul mai zboară pe acolo, nu ştiu ce şi nu ştiu cum, să se grăbească şi trimitem noi maşina seara, după ea.
Sorin Moldovan: Am priceput.
S.Ţ.: Sau dacă vrea să rămână în Braşov, niciun fel de problemă, rezervăm în Poiană două camere, să dea fetele lejer, nu ştiu ce...după ce se termină meciul...să fie lumea bine.
S.M.: Nu, nu, nu...Aia pică. Deci varianta aia pică.
S.Ţ.: De ce?
S.M.: Pentru că-i ştiu programul. Cu bărbatu' cu p... ma-mii ei.
S.Ţ.: Cu bărbaţii, mă.
S.M.: Nu, nu, nu. Că asta-i pe şustache. Is curviştine. Pe şuştache-i treaba. N-are...
S.Ţ.: Da, da, da. N-are rost. N-are rost şi ne complicăm.

Sorin Ţerbea: „Pot s-o şi iubesc?"

Dan Teban, reprezentantul fotbalului în sala în Comitetul Executiv discuţie telefonică, la 7 august 2011, cu Sorin Ţerbea

Sorin Ţerbea: Da Dane!
Dan Teban: Ce faci moşule?
S.Ţ.: Uite, la un pahar de vin, aicea.
D.T.: Poftă mare.
S.Ţ.: Merci.
D.T.: Acasă eşti? Sau în...?
S.Ţ.: Da, da. Acasă, acasă.
D.T.: Bravo! Vezi când poţi, dacă ai ocazia, dă-i lui aia un telefon, lu' fata aia, dacă poţi so ajuţi cu numărul ăla de ordine.
S.Ţ.: Lu' Olguţa.
D.T.: Da.
S.Ţ.: Pot s-o şi iubesc?
D.T.: Da' cum, mă! Am văzut că nu poţi vorbi, de aia vorbeam încet...
S.Ţ.: Bine, bine, bine, bine.

Mâine se judecă recursul!

Recursul declarat la decizia de arestare preventivă a preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram (57 de ani) se va judeca mâine la Curtea de Apel Bucureşti.

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a ajuns după gratii pentru cel puţin 29 de zile, întrucât, susţin judecătorii Tribunalului Bucureşti, "prin prisma funcţiei deţinute a desemnat arbitrii după bunul lui plac şi a transformat programul jocurilor într-o loterie şi un instrument la mâna arbitrilor din România". Vasile Avram a fost arestat preventiv duminică, iar procurorii îl acuză că, pe lângă şpaga de 19.000 de euro luată de la sponsorul echipei de fotbal Tg. Mureş, Sorin Ţerbea, pentru a-i delega arbitrii agreaţi de el în sezonul competiţional 2011-2012, ar fi beneficiat şi de plimbări cu elicopterul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite