INEDIT: Ţigări de contrabandă ascunse în toba de eşapament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două maşini de lux ale unor cetăţeni moldoveni au fost reţinute, ieri, în Vama Sculeni după ce lângă tobele de eşapament ale acestora au fost găsite peste 500 de pachete de ţigări.

Peste 11.080 ţigarete, diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră de la PTF Sculeni,ascunse în tobele de eşapament ale automobilelor unor cetăţeni moldoveni.

Primul care a căzut în plasa poliţiştilor de frontieră a fost un bărbat de 30 de ani din Republica Moldova, care a încercat să intre în ţara noastră cu un autoturism marca Mercedes înmatriculat în România. Autorităţile au descoperit într-un locaş special amenajat în toba de eşapament a maşinii, cantitatea de 8.100 ţigarete marca “Plugarul” cu timbru de acciză Republica Moldova.

Al doilea cetăţean moldovean, un tânăr de 20 de ani, a încercat să treacă vama cu un BMW înmatriculat în Bulgaria. Şi acesta avea un lăcaş special amenajat lângă toba de eşapament, unde au fost găsite .980 ţigarete diferite mărci cu timbru de acciză Republica Moldova. Tânărul s-a ales  cu permisul de mic trafic suspendat.

Cei doi moldoveni s-au ales cu maşinile şi marfa confiscate iar vameşii le-au dat amenzi în valoare totală de 17.000 de lei




Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite