Centrele ID Spiru Haret, desfiinţate. Universitatea nu are încă o poziţie oficială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrele ID Spiru Haret, desfiinţate. Universitatea nu are încă o poziţie oficială
Centrele ID Spiru Haret, desfiinţate. Universitatea nu are încă o poziţie oficială

Universitatea Spiru Haret nu are încă o strategie pregătită în urma deciziei luate de Ministerul Educaţiei, de a desfiinţa centrele ID. Poziţia oficială a universităţii va fi luată luni, până atunci, conducerea îi sfătuieşte pe studenţii de la ID să se transfere la formele de învăţământ acreditate.

George Nicolau, purtătorul de cuvânt al Universităţii "Spiru Haret" a declarat pentru Newsin ca poziţia oficială referitoare la decizia ministerului Educaţiei de a desfiinţa centrele de ID ale "Spiru Haret", va fi luată luni întrucât acum nu există nicio strategie pregătită. Cât despre studenţii la forma de învăţământ la distanţă, studenţii se pot transfera la alte forme de învăţământ acreditate.

Mai citiţi şi:
Ministerul Educaţiei a propus desfiinţarea învăţământului la distanţă de la " Spiru Haret"


Ministerul Educaţiei a decis închiderea centrelor teritoriale de ID ale Universităţii "Spiru Haret" şi invalidarea a 92 de titluri universitare, precizând că, dacă universitatea nu va pune măsurile în aplicare, va declanşa procedura de lichidare: "În cazul în care universitatea nu aplică măsurile prezentate în vederea intrării în legalitate, ministerul va declanşa procedurile de intrare în lochidare"

Pe lângă centrele teritoriale de învăţământ la distanţă ale "Spiru Haret", Ministerul Educaţiei a decis şi închiderea celor nouă centre din străinătate. De asemenea, "Spiru Haret" nu mai poate organiza examenele de licenţă, până la verificarea ARACIS.

Mai mult, carta universitară de la ,,Spiru Haret'' a fost anulată, a spus ministrul Educaţiei, pentru ca regulamentul să fie actualizat, incluzând aici şi stabilirea unei noi proceduri pentru alegerea rectorului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite