I-au murit sub ochi patru prieteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani din Dorneşti (Suceava) se află în stare de şoc după ce patru prieteni au murit sub ochii săi, într-un cumplit accident auto. Maşina în care se aflau Onuţ Cernoschi

Un tânăr de 21 de ani din Dorneşti (Suceava) se află în stare de şoc după ce patru prieteni au murit sub ochii săi, într-un cumplit accident auto. Maşina în care se aflau Onuţ Cernoschi şi cei patru amici se întorcea duminică seara de la o discotecă dintr-un sat vecin, când a lovit un parapet şi s-a prăbuşit într-o râpă adâncă de şapte metri.

Singurul supravieţuitor, Onuţ, îşi aduce aminte de ultimele clipe petrecute alături de prietenii săi. „Am fost la discoteca din Satu Mare, dar am stat numai o oră pentru că nu ne-a plăcut. Am băut o sticlă de vin cu toţii şi apoi am plecat spre casă.

Aveam viteză mare, peste 100 km/h, iar înainte de a intra pe podul de peste râul Suceava am trecut peste o cale ferată şi maşina a intrat în balans. Ştiu că m-am prins cu mâinile de scaunul din faţă şi am închis ochii”, povesteşte Onuţ. Norocul său a fost că impactul l-a proiectat prin lunetă, în afara maşinii.

Ceilalţi patru prieteni, şoferul Costel Olari (28 ani) şi pasagerii Ciprian Gherman (19 ani), Adrian Gafencu (35 ani) şi Marius Cătălin Pomohaci (18 ani) şi-au găsit sfârşitul între fiarele contorsionate.

Potrivit datelor preliminarii ale anchetei derulate de poliţie, accidentul s-a datorat în primul rând vitezei excesive, dar şi ceţei care a redus foarte mult vizibilitatea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite