Hunedoara (UPDATE) : Medicul acuzat de malpraxis spune că e nevinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara (UPDATE) : Medicul acuzat de malpraxis spune că e nevinovat
Hunedoara (UPDATE) : Medicul acuzat de malpraxis spune că e nevinovat

Intervievat de Adevărul, medicul Aref  Sajin, specialist chirurg în cadrul Spitalului CFR Simeria, spune că nu are nici o vină în moartea pacientului său Liviu Boldura

Aref Sajin spune că este gata să răspundă întrebărilor unei anchete demarate de Colegiul Medicilor Hunedoara, dar nu se consideră vinovat în acest caz.

„I se putea întâmpla oricui să aibă semne de întrebare pentru că o astfel de afecţiune, numită cangrenă gazoasă, este rarisimă şi ascunsă. Se întâlneşte o dată la 10.000 de pacienţi.  Am procedat la bandajarea piciorului şi pentru că durerile nu încetau am vrut lămuriri suplimentare privitor la modul în care a fost lovit pacientul. Rezultatele analizelor de vineri şi primele semne de cangrenă apărută pe tegument m-au făcut să realizez gravitatea cazului, motiv pentru care am dispus trimiterea lui de urgenţă la spitalul din Deva. Nu mă consider sub nici o formă vinovat în acest caz”, a spus medicul Aref  Sajin.


Acesta precizează că se supune întrebărilor oricărei anchete,  dacă familia pacientului decedat depune plângere împotriva lui pe considerente de malpraxis.

Cititi şi

Caz şocant de malpraxis la Simeria

Medicul care l-a operat pe Liviu Boldura spune că a primit pacientul prea târziu

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite