Hrana pacienţilor Spitalului Suceava, proastă şi slabă caloric
0Hrana pacienţilor din Spitalul Judeţean Suceava este în această perioadă mai proastă decât în ultimele şase luni şi mai slabă calitativ caloric, întrucât nu s-au putut achiziţiona
Hrana pacienţilor din Spitalul Judeţean Suceava este în această perioadă mai proastă decât în ultimele şase luni şi mai slabă calitativ caloric, întrucât nu s-au putut achiziţiona alimente în primele zile ale acestei luni, meniurile fiind stabilite în funcţie de rezervele din stoc.
Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Cristian Irimie, a declarat, ieri, că spitalul se confruntă cu un "hiatus în aprovizionare", deoarece, în prezent, se derulează etapele licitaţiei electronice care au un anumit "time-ing" pentru alimente, medicamente şi materiale sanitare. Irimie a explicat că SJU Suceava a încheiat în data de 29 aprilie contractul-cadru de furnizare de servicii spitaliceşti cu CAS Suceava, iar până în