House-ul mişcă Vama Veche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul "Music Contaminations" aduce pe plajă DJ români şi străini Festivalul internaţional "Music Contaminations" a debutat ieri la Vama Veche şi continuă astăzi cu o seară de muzică

Festivalul "Music Contaminations" aduce pe plajă DJ români şi străini

Festivalul internaţional "Music Contaminations" a debutat ieri la Vama Veche şi continuă astăzi cu o seară de muzică house. Rockul a făcut legea aseară, trupe precum Iris, Kumm, Proconsul, Grimus, dar şi formaţiile Vic Vergeat şi Sinergie din Italia cântând până după miezul nopţii.

Astăzi, scena va aparţine muzicii house. DJ Raoul şi DJ Mike din România, dar şi cu doi invitaţi din Italia - DJ Leo Mas şi DJ Spiller - vor incendia atmosfera. Accesul la acest festival din Vama Veche este liber, iar publicul poate cumpăra şi materiale promoţionale, şi CD-uri.

Scena este amplasată în apropierea Clubului A de pe plajă.

Instalaţia de sunet şi lumini este de ultimă generaţie. Organizatorii evenimentului şi-au anunţat intenţia de a continua concertele de acest gen în anii următori, cu formaţii mai cunoscute şi în locuri diferite din România.

Ei au susţinut că vor începe încă din august demersurile pentru aducerea în ţară a unor nume mari pentru ediţia de anul viitor a festivalului. Reprezentantul casei de discuri Cramps Music Italia, Alfredo Tisocco, unul dintre organizatori, a spus că acest gen de festival nu este potrivit pentru zonele urbane, motiv pentru care organizatorii s-au gândit ca ediţiile viitoare să se desfăşoare în locuri diferite, dar "nu neapărat în oraş".

De asemenea, reprezentantul Cramps Music Italia a adăugat că pentru următoarele ediţii va avea în vedere şi alte genuri muzicale. Costurile de organizare a evenimentului sunt de aproximativ 45.000 de euro. Festivalul este organizat de Cramps Music Italia şi Asociaţia Culturală "Dă Mai Departe".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite