House Parade, la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

despre cel mai important eveniment de muzică house din zona de vest a ţării, împărţit în două etape. În prima parte, o caravană de camioane pline de dj care vor mixa live, staţii de

despre cel mai important eveniment de muzică house din zona de vest a ţării, împărţit în două etape. În prima parte, o caravană de camioane pline de dj care vor mixa live, staţii de amplificare, boxe, animatoare şi fani house vor parcurge zgomotos un traseu prin oraş. În partea a doua este programat un concert live, în aer liber, susţinut de dj renumiţi în ţară şi în străinătate. Muzica va fi "acompaniată" de jocuri de lasere, proiecţii de lumini şi artificii.
Caravana pleacă în această seară, de la ora 19.00, de la Stadionul Dan Păltinişanu. Fanii muzicii house sunt aşteptaţi însă la stadion cu o oră înainte, iar de la ora 22.00, la show-ul live din Calea şagului nr. 201. Invitatul special este Mc Silviu Andrei. La spectacol vor mixa DJ Finggas, DJ Vali Bărbulescu şi DJ Moshic (Israel).
Traversarea oraşului cu caravana auto este gratuită, dar accesul la concert se face pe bază de bilet, care costă 10 lei noi. După fiecare ediţie, banii adunaţi în urma vânzărilor de bilete sunt donaţi caselor de bătrâni şi copii din Timişoara. Iniţiatorul House Parade la Timişoara este Răzvan Dumitru, "din dorinţa de a transpune live, pe scena timişoreană, spiritul occidental al marilor parade de muzică şi distracţie pe care am avut ocazia să le vedem până acum numai pe micul ecran".

Traseul caravanei
Cele zece camioane vor parcurge în câteva ore următorul traseu prin oraş: strada Arieş, strada Surorile Caceu, strada F.C. Ripensia, bulevardul Vasile Pârvan, bulevardul I.N. Pestalozzi, strada Iepurelui, strada Baba Dochia, strada Andrei şaguna, Calea Dorobanţilor, bulevardul Simion Bărnuţiu, bulevardul Take Ionescu, Piaţa I.C. Brătianu, strada Popa şapcă, strada Proclamaţiei, bulevardul I.C. Brătianu, bulevardul Michelangelo, bulevardul Vasile Pârvan, bulevardul 16 Decembrie 1989, Calea şagului, spre ieşirea din Timişoara.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite