Hoţul-instalator ţine greva foamei în arestul Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Neamţ a intrat în greva foamei, în arestul Poliţiei Suceava. Mihai Gherghelaş refuză să mai mănânce de trei săptămâni, spunând că este victima

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Neamţ a intrat în greva foamei, în arestul Poliţiei Suceava. Mihai Gherghelaş refuză să mai mănânce de trei săptămâni, spunând că este victima unui abuz.

„Sus-numitul refuză hrana din 3 octombrie, motiv pentru care s-au luat toate măsurile din punct de vedere medical, pentru o atentă supraveghere a persoanei reţinute”, a declarat subins-pectorul Gabriel Panţâru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Bărbatul este vizitat zilnic de medicul poliţiei, iar periodic i se iau analize, i se administrează intravenos glucoză şi i se verifică tensiunea. Gherghelaş a ajuns după gratii după ce a furat bani şi electrocasnice din mai multe apartamente din Suceava. El a pretins mereu că este nevinovat.

Chiar şi când a fost prins de poliţişti, având asupra sa mănuşi şi scule pentru spart yalele, bărbatul a negat totul şi le-a spus poliţiştilor că este instalator. El mai are la activ şase condamnări, pentru furturi comise în Neamţ, Bacău, Arad şi Hunedoara.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite