Hoţi de maşini prinşi de o groapă din asfalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi hoţi de maşini au fost prinşi de poliţişti, imediat după ce au furat o Dacia 1310 de pe o stradă din Bucureşti, cu cinci focuri de armă şi o groapă din asfalt.

S-a întâmplat marţi noaptea după o urmărire care ar putea concura la cele mai bune scene din filmele de acţiune. Timp de câteva ore doi recidivişti au dat târcoale mai multor maşini parcate pe diverse străzi din Sectorul 6 al Capitalei.  La un moment dat s-au oprit pe strada Obcina Mare, lângă o Dacia 1310.

Unul dintre ei a “asigurat” zona, iar celălalt a deschis automobilul, l-a pornit, şi-a luat colegul de “acţiune” şi au plecat în trombă. Nu ştiau că poliţiştii sunt pe urmele lor. Cei doi hoţi au ajuns în sectorul 5. Atunci au văzut că cineva îi urmăreşte şi au vrut să scape.

Şoferul a accelerat dar din cauza întunericului şi a vitezei excesive nu a văzut o groapă din asfalt şi a intrat cu maşina în ea. Automobilul a rămas înţepenit, iar cei doi au încercat să scape fugind. Pentru a-i prinde poliţiştii au tras cinci focuri de armă, în plan vertical, apoi i-au imobilizat şi încătuşat. Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale a Poliţiei Sectorului 6 şi Serviciul Furturi auto, cu cei doi în stare de reţinere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite