Halloween pe ritmuri latino

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii pasionaţi de dansurile latino au participat în acest weekend la cel mai important eveniment în domeniu: Festivalul de dans Halloween Salsa. Sărbătoarea aflată la prima ediţie

Timişorenii pasionaţi de dansurile latino au participat în acest weekend la cel mai important eveniment în domeniu: Festivalul de dans Halloween Salsa. Sărbătoarea aflată la prima ediţie găzduieşte artişti de renume ai scenei internaţionale de dans din Brazilia sau Germania, dar şi dansatori locali.

 De sâmbătă dimineaţa, până duminică seara târziu, iubitorii de ritmuri latino au putut să participe la lecţii de salsa, dar şi la demonstraţiile maeştrilor.

,,Toţi cei 160 de timişoreni care participă la cursurile de dans din acest weekend sunt deja iniţiaţi în tainele ritmurilor latino, altfel nu i-am fi putut primi”, a explicat Beatrice Bobic, instructor de salsa şi unul dintre organizatorii evenimentului.

Beatrice a locuit în Germania până în urmă cu doi ani şi a condus o şcoală de salsa. Apoi s-a întors în România, pentru a-i învăţa şi pe timişoreni ritmurile fierbinţi. Salsa este unul dintre cele mai cunoscute dansuri latino. Se poate dansa fără partener, dar de obicei se dansează în cuplu.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite