Halloween Party în cluburile din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii cluburilor braşovene se întrec pentru a organiza în această noapte petreceri de Halloween. Cine vrea să meargă la petrecere în King’s Pub, trebuie să fie pregătit pentru o noapte

Patronii cluburilor braşovene se întrec pentru a organiza în această noapte petreceri de Halloween. Cine vrea să meargă la petrecere în King’s Pub, trebuie să fie pregătit pentru o noapte întreagă de distracţie.

 “Întreg stafful clubului va fi costumat cum se cuvine pentru o astfel de petrecere şi vor fi organizate o mulţime de concursuri cu premii”, a declarat MC Marian Maican, care va fi gazdă a petrecerii, alături de DJ Dani Tacu.

Spiritele rele se vor dezlănţui şi în City-Club, unde mixează DJ Bogdan, iar MC este Vali Damian. „Avem shot-uri gratuite oferite de City-Club pentru toţi petrecăreţii care vin costumaţi şi, în plus, fetele au o nouă şansă de a câştiga o excursie la Veneţia în cadrul acţiunii noastre de promovare, «City Girls Mission Party - Venetia Edition»”, ne-a declarat unul dintre organizatori.

Vampiri şi vrăjitoare vor fi şi la Latino Club sau la Deanes Irish Pub & Grill, unde patronul, un irlandez hâtru, promite că le va arăta românilor ce înseamnă cu adevărat o petrecere de Halloween.;

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite