Halaicu îşi ascunde identitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar al Capitalei se fereşte de ochii opiniei publice, prezentându-se ca fiind altcineva. Încă de când era primar, Crin Halaicu a fost mereu deranjat de atenţia pe care i-o acorda presa. Şi azi, el se ascunde de ziarişti, recomandându-se drept “fratele lui Crin”.

Crin Halaicu nu a avut niciodată o relaţie civilizată cu mass-media. Nici când a fost primar general şi nici după. Chiar dacă în timpul mandatului a fost permanent atacat de presă, prefera ori să tacă, ori să le spună jurnaliştilor, diplomat, să îşi vadă de treaba lor.

"Eu sunt fratele lui Crin"

După ce a ieşit din atenţia opiniei publice de mai bine de zece ani, când a fost descoperit în propria firmă, Halaicu a avut o reacţia ciudată când jurnaliştii de la “Adevărul” i-au cerut să stea puţin de vorbă pe tema unui material care urmăreşte prezentarea foştilor primari ai Capitalei.

Crin Halaicu a primit jurnaliştii în birou şi pe un ton respectuos a replicat: “Îmi pare rău. Nu sunt eu cel pe care îl căutaţi. Eu sunt fratele lui. Fratele meu este în concediu în Spania şi în Portugalia şi vine peste o lună, o lună şi jumătate”, a spus fostul edil-şef.

l-au dat de gol Vecinii de la sediul "expirat"

La scurt timp de la ieşirea din sediul firmei lui Halaicu, un vecin de pe palier a confirmat că în apartament se afla fostul primar general.

“L-aţi găsit pe Crin Halaicu? Vine aproape în fiecare după-amiază. Mai vine şi fratele său, cel cu părul mai alb, şi acum sunt amândoi înăuntru”, a povestit pe hol un locatar din imobilul în care firma Grup Imobiliar Bucureşti a lui Crin Halaicu îşi are sediul social.

În evidenţele de la Registrul Comerţului, acest sediu este înregistrat ca “expirat”, ultimele bilanţuri depuse sunt din  anii 2005 şi 2006, iar profitul e “0”.

Ciudat la fostul primar general este că nu numai identitatea nu şi-o recunoaşte, dar nici numărul de telefon pe care îl au mai multe persoane atât din PNL, partidul care l-a susţinut pentru funcţia de edil-şef, cât şi de oameni din sfera afacerilor.

O zi cu Halaicu. Cu crin halaicu

Miercuri, 24 septembrie 2008. Prima mişcare a fost făcută de fostul edil-şef la ora 12.15, la palatul său de la Mogoşoaia.
S-a îndreptat către garaj şi a plecat spre Bucureşti cu maşina de teren Hummer 3. La 12.45 ajunge pe strada Paris, de unde îl preia pe un domn mai în vârstă, care potrivit vecinilor din imobilul în care Halaicu are sediul firmei, ar putea fi chiar fratele fostului primar. “Fratele lui e un domn prezentabil cu părul alb, mai în vârstă”, spune unul dintre oamenii de pe palier.

La ora 12.55, cei doi opresc la terasa Ambience de pe Radu Beller, din apropierea Pieţei Dorobanţi. La 13.20 se urcă în Hummer şi se deplasează în zona Banu Manta. Aici intră într-un imobil din apropierea Primăriei Sectorului 1, în jurul orei 13.30.

În acest moment, reporterii “Adevărul” au încercat să stea de vorbă cu Crin Halaicu, însă fără rezultat, pentru că acesta s-a prezentat drept fratele lui. Mai mult, pentru a fi convingător, fostul edil susţinea că fratele său, Crin este în concediu în Portugalia şi Spania.

Discuţia cu Halaicu a durat cel mult un minut, apoi omul ne-a întins politicos mâna şi s-a retras la birou.

Număr auto cu mesaj istoric edilitar

Maşina marca "Hummer" pe care o are Crin Halaicu costă între 26.000 de euro la mâna a doua şi 35.000 de euro nouă. Autoturismul este înmatriculat în Ilfov, poartă primele trei iniţiale ale numelui Halaicu (HAL) şi cifra de pe plăcuţă aminteşte de anul în care proprietarul a obţinut mandatul de primar general: IF-92-HAL.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite