Hainele cele noi ale deţinutului: a mers gol puşcă la proces

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deţinutul protestatar umblă dezbrăcat în incinta penitenciarului
Deţinutul protestatar umblă dezbrăcat în incinta penitenciarului

Un deţinut din Botoşani protestează pentru că nu are televizor în celulă. Forma de protest aleasă de acesta este refuzul de a mai purta haine. Bărbatul s-a prezentat în pielea goală şi la procesul pentru care este condamnat.

Deţinutul umblă dezbrăcat şi în închisoare, supărat pentru că este privat de emisiunile lui preferate, celula sa neavând televizor.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani ispăşeşte o condamnare de 10 ani pentru tâlhărie, informează RTV. Pentru că nu i s-a permis să aibă televizor în cameră, el a urmat exemplul protestatatarelor Femen. L-a completat chiar: umblă prin închisoare complet gol.

El nu a vrut să renunţe la protestul în legătură cu privarea de televizor nici când a fost chemat în faţa magistraţilor. Angajaţii închisorii nu au reuşit să îl convingă să-şi pună haine. Când au încercat să îl îmbrace, deţinutul şi-a rupt hainele de pe el.

Pentru a nu fi acuzaţi de abuz în serviciu, agenţii l-au lăsat în „costumul” ales şi l-au urcat în dubă dezbrăcat. Magistraţii au decis să ţină şedinţa cu uşile închise din acest motiv. Bărbatul a acceptat, într-un final, să se acopere cu o pătură, conform sursei menţionate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite