Hainele copilului găsit la Rânca sunt ale lui Costi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hainele copilului găsit la Rânca sunt ale lui Costi
Hainele copilului găsit la Rânca sunt ale lui Costi

Poliţiştii constănţeni, împreună cu un psiholog, au mers acasă la familia Velcev din Techirghiol, duminică, pentru a-i consilia înainte de a le da vestea că la Rânca au fost găsite rămăşiţele unui copil. Familia ştia însă despre descoperirea trupului sfâşiat.

Mai citeşte şi:

Misiunea căutării lui Costi Velcev s-a încheiat
Minorul dispărut, căutat şi în bârlogul ursului
Târgu-Jiu: Costi Velcev, căutat de clarvăzători
Târgu-Jiu: Testul poligraf a arătat că bunicii copilului dispărut nu au minţit (UPDATE)
Constanta: Băiețelul din Techirghiol dispărut la Rânca, căutat cu disperare

„Hainele găsite lângă pârâu, la Rânca, au fost trimise la Bucureşti pentru a fi analizate şi au fost recunoscute luni după-amiază de părinţii lui Constantin Velcev ca fiind ale copilului lor“, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poilţie al Judeţului Gorj. Rămăşiţele umane au fost găsite la circa opt kilometri distanţă de cabana unde micuţul a stat cu bunicii săi.

„Nu am avut echipe de scotocire pe acolo pentru că nu ne-am gândit că ar putea fi atât de departe. Când am fost anunţaţi am crezut că este o pistă falsă, aşa cum au fost şi altele“, a spus Viorel Caragea, comisar-şef la Inspectoratul de Poliţie Gorj.

Căutările au fost sistate ieri, după ce s-a descoperit un os ce pare a fi uman. Acestea ar putea fi reluate după ce se va anunţa rezultatul analizelor genetice ale fragmentelor umane găsite duminică. Costi a dispărut la 23 iulie, la Rânca şi a fost căutat de zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari timp de trei săptămâni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite