Guvernul se întâlneşte pentru a corecta legea salarizării unitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guvernul se întâlneşte pentru a corecta legea salarizării unitare
Guvernul se întâlneşte pentru a corecta legea salarizării unitare

Ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Pogea, a afirmat ieri că premierul Emil Boc se va întâlni, astăzi, începând cu ora 12.00, cu toţi miniştrii, inclusiv cu cel al Justiţiei, pentru a face "mici corecţii" pe marginea legii salarizării unitare pentru bugetari.

El a adăugat că proiectul de act normativ va fi discutat din nou şi cu sindicatele şi a apreciat că acesta poate fi finalizat până pe 2 septembrie.

Ministrul Finanţelor Publice a afirmat, ieri, după şedinţa de Guvern, că discuţiile pe marginea legii unice de salarizare sunt pe ''un drum bun, al dialogului".

Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi, în special, Banca Mondială (BM) agreează ultima formă a proiectului legii salarizării unitare pentru bugetari, a declarat, vineri, reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu, citat de Agerpres.

Executivul a prezentat vineri reprezentanţilor FMI şi Băncii Mondiale ultima formă a proiectului legii unitare de salarizare. Tănăsescu a precizat, însă, că nu s-a discutat despre nivelul de 705 lei la care ar urma să fie majorat salariul minim pe economie din 2010 şi că acesta va fi stabilit în funcţie de evoluţia indicatorilor macroeconomici.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite