Guvernul urmează să aprobe proiectul privind procesele-verbale la alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul va aproba, miercuri, în şedinţă, proiectul de hotărâre privind stabilirea modelelor proceselor-verbale de consemnare şi centralizare a rezultatelor votării la alegerile pentru preşedintele României.

Executivul va lua o decizie şi în ceea ce priveşte condiţiile introducerii pe piaţă a generatoarelor de aerosoli şi va aproba subvenţiile pe produse şi cele privind protecţia socială acordate companiilor, societăţilor naţionale şi societăţilor comerciale din sectorul minier în anul 2009.

Membrii Executivului vor dezbate şi ordonanţa de urgenţă prin care va fi utilizat instrumentul creditelor de angajament pentru soluţionarea problemelor legate de finanţarea sistemului de sănătate.

Astfel, premierul Emil Boc a anunţat, luni, că a discutat atât cu ministrul Sănătăţii, Ioan Bazac, cât şi cu ministrul de Finanţe, Gheorghe Pogea, şi a informat coaliţia că în şedinţa de miercuri a Guvernului va fi aprobată o ordonanţă de urgenţă prin care va fi utilizat instrumentul creditelor de angajament pentru soluţionarea problemelor legate de finanţarea sistemului de sănătate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite