Blaga: Guvernul nu va demisiona dacă moţiunea va fi declarată constituţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Blaga: Guvernul nu va demisiona dacă moţiunea va fi declarată constituţională
Blaga: Guvernul nu va demisiona dacă moţiunea va fi declarată constituţională

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a negat astăzi că liderii democrat-liberali ar fi discutat vreodată posibilitatea demisiei Guvernului în cazul în care moţiunea PNL-UDMR va fi declarată constituţională de CCR.

Întrebat dacă susţine varianta demisiei guvernului în cazul în care Curtea Constituţională a României declară moţiunea constituţională, Blaga a afirmat că nu a existat nicio discuţie în acest sens între liderii democrat-liberali.

"Nu am avut niciodată o astfel de discuţie în partid. Absolut niciodată. N-a fost vreodată o discuţie între noi. Dar asta nu înseamnă că dacă un ziarist lansează o temă, dumneavoastră o luaţi de bună şi noi trebuie să comentăm", a afirmat Vasile Blaga.

Secretarul general al PD-L nu a vrut să comenteze nici în legătură cu eventuale negocieri cu celelalte formaţiuni politice în vederea respingerii moţiunii de cenzură.

"Asta se va vedea mâine (dacă PD-L are majoritatea pentru ca moţiunea să fie respinsă - n.r.)", a precizat Blaga.

Referitor la eventualele negocieri ale PDL cu UDMR, Blaga a dat un răspuns mai evaziv. "După declaraţia dlui Marko Bela, el a discutat cu toate partidele", a declarat Blaga, precizând ulterior că se va vedea mâine dacă PDL are sau nu susţinere majoritară în Parlament.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite