Guvernul, în Moldova până joi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Emil Boc le-a cerut miniştrilor să înceapă un nou val de concedieri
Premierul Emil Boc le-a cerut miniştrilor să înceapă un nou val de concedieri

Membrii Guvernului se vor afla, miercuri şi joi, la Iaşi, unde se va desfăşura şedinţa de guvern, miniştrii având pe agendă şi vizite în zona Moldovei.

Şedinţa de Guvern se va desfăşura de la ora 15.00 şi pe agenda reuniunii figurează proiectul Legii educaţiei naţionale, care va intra în primă lectură în Executiv. Proiectul urmează să fie supus dezbaterii publice şi aprobării Guvernului, pentru ca, în final, să intre în procedura parlamentară de adoptare.

Programul premierului Emil Boc la Iaşi începe miercuri dimineaţă cu o întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor locale, urmată de discuţii cu şefii serviciilor deconcentrate din judeţ. De asemenea, primul-ministru va participa la ceremonia de semnare a mai multor contracte cu autorităţile locale, în domenii precum mediul, comunicaţiile şi dezvoltarea regională.

Boc se va duce joi în Suceava, unde se va întâlni cu reprezentanţii autorităţilor locale şi va vizita şantierul de construcţie a şoselei de centură a municipiului Suceava, după care va merge la Gura Humorului unde va vizita societatea de prelucrare a lemnului Doxar Grup. Ulterior, şeful guvernului va participa la inaugurarea Punctului Vamal Ungheni. Emil Boc se va întoarce joi după-amiază, la Iaşi, unde, însoţit de ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, va vizita Antibiotice SA Iaşi.

Premierul îşi va încheia vizita la Iaşi cu o întâlnire tete-a-tete cu mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, Teofan.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite