Ilie Sârbu: Guvernul verifică şi contractele agenţiilor din subordinea ministerelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Sârbu: Guvernul verifică şi contractele agenţiilor din subordinea ministerelor
Ilie Sârbu: Guvernul verifică şi contractele agenţiilor din subordinea ministerelor

Ministrul Agriculturii, Ilie Sârbu, a declarat miercuri că verificările Corpului de Control al Guvernului vizează şi contractele încheiate de agenţiile subordonate ministerelor

  • Sârbu spunea luni că de o săptămână Corpul de Control verifică toate contractele de publicitatela ale ministerelor.


Întrebat dacă verificările vizează numai contractele de publicitate sau şi pe cele de promovare, ministrul a spus că acestea se referă la toate contractele încheiate de ministere, dar şi de agenţiile subordonate acestora. "Tot, tot ceea ce ţine de minister şi de agenţiile din subordine", a precizat el.

Ilie Sârbu a adăugat că din ceea ce ştie, sunt verificate toate ministerele, nu doar cele conduse de social-democraţi: "Eu nu am auzit să fie vizaţi numai... eu ştiu că în toate ministerele sunt controale. Ceea ce ştiu eu..."

Ilie Sârbu a spus luni seară, la Realitatea Tv, că angajaţii Corpului de Control verifică "ceea ce s-a făcut pe publicitate până acum". Întrebat dacă sunt făcute şi alte verificări, ministrul Agriculturii a spus că momentan sunt controlate doar contractele de publicitate.


Verificările efectuate de Corpul de Control al Primului-Ministru vin după ce în Parlament au fost constituite trei comisii de anchetă cu scopul de a verifica modul în care sunt cheltuiţi banii publici, în special pe contractele de publicitate şi promovare în cazurile miniştrilor Tineretului şi Sportului, Mediului şi Turismului, Monica Iacob Ridzi, respectiv Nicolae Nemirschi şi Elena Udrea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite