Nicolăescu: "Guvernul Boc este în pragul demiterii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolăescu, verificat de ANI
Nicolăescu, verificat de ANI

Viceliderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, crede că Guvernul Boc va fi demis înainte de a veni în Parlament pentru asumare. El a declarat că anunţul premierului Emil Boc legat de asumarea răspunderii Guvernului pe o lege a sistemului unitar de pensii este "o încercare de înşelare a populaţiei".

"Cred că este mai mult decât o minciună, este o încercare de înşelare a populaţiei pentru că din punctul meu de vedere acest Guvern este în pragul demiterii şi un Guvern aproape demis nu are drept de iniţiativă legislativă. Noi ştim că azi vom depune moţiunea şi probabil că într-o săptămână ea va trece."

"Dacă Guvernul astăzi se hotărăşte să vină în Parlament cu asumarea probabil toată procedura de asumare va dura mai mult de o săptămână, ceea ce înseamnă că la data la care se face asumarea efectivă Guvernul nu mai există
", a declarat Eugen Nicolăescu, referindu-se la anunţul făcut marţi de primul-ministru.

Liderul PNL a arătat că angajarea răspunderii Guvernului în acest moment este "o miniciună grosolană" şi un demers "propagandistic" pe care Emil Boc le aruncă pe piaţă ca să mai câştige voturi pentru Traian Băsescu.

Guvernul îşi va asuma răspunderea pe sistemul unitar de pensii, a declarat premierul Emil Boc, la finalul unei şedinţe a Executivului. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite