Maramureş: O maşină de transport valori a fost atacată în Pasul Gutâi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maramureş: O maşină de transport valori a fost atacată în Pasul Gutâi
Maramureş: O maşină de transport valori a fost atacată în Pasul Gutâi

O maşină de transport valori a fost atacată, marţi dimineaţă, într-o zonă izolată din Pasul Gutâi, de către mai multe persoane care ar fi furat suma de aproximativ 100.000 de lei, precum şi armele angajaţilor firmei căreia îi aparţine autovehiculul. (GALERIE FOTO)

UPDATE:

Maşina de valori jefuită în această dimineaţă nu avea antemergător, deşi protocolul acestui tip de transport cerea acest lucru. Potrivit acestui protocol, orice maşină ce transportă valori trebuie să aibă antemergător şi trebui să fie stabilite trei trasee. Maşina aparţine firmei de pază Grup 4 Falck, iar reprezentanţii acesteia au declarat că în acest moment s-a demarat o anchetă internă.

Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 7.40 de către un angajat al firmei căreia îi aparţine maşina de transport valori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IGPR, Raluca Seucan, din maşina de transport au fost sustrase mai multe valori, după ce persoanele care însoţeau transportul au fost închise în maşină.

Seucan a precizat că primele informaţii arată că au fost mai mulţi atacatori şi că din declaraţiile celor aflaţi în maşină reiese că suma furată este de aproximativ 100.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al IGPR a precizat că atacatorii au luat armele persoanelor aflate în maşină, dar că nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Conform sursei citate, la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de Poliţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite