Greva grefierilor amână procesul pentru anularea permiselor din Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Piteşti a amânat, marţi, din cauza grevei grefierilor, primul termen al procesului privind anularea primelor permise pentru care Prefectura Argeş a semnat suspendarea şi a cerut anularea, transmite NewsIn.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Judecătoriei Piteşti, Alina Mateescu, cele şase procese care urmau să se judece marţi la judecătorie au fost amânate până în data de 19 mai.

"Procesele au fost amânate din cauza protestelor grefierilor. A fost acordat termen pe 19 mai. Atât timp cât completul de judecată nu se întruneşte în formulă întregită, cauza nu poate fi luată, mai ales când nu reprezintă o urgenţă", a declarat Alina Mateescu.

Numărul total al cererilor depuse de Prefectura Argeş la Judecătoria Piteşti pentru anularea permiselor obţinute în mod fraudulos la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Argeş a ajuns la aproape 160.

Personalul auxiliar din justiţie a declanşat protestele în judeţul Argeş în data de 6 aprilie, după ce grefierii de la Tribunal şi de la Judecătorii, mai puţin de la Curtea de Apel Piteşti, au decis să întrerupă programul de lucru pentru că trecuse aproximativ o lună de când ar fi trebuit să primească a doua tranşă din banii din sporurile de stres şi de suprasolicitare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite