Greii rockului mondial "atacă" România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Istoria Iron Maiden se scrie şi la Bucureşti. Trupa se pregăteşte pentru o seară magică Fanii muzicii heavy metal mai au doar câteva zile de aşteptare până la concertul pe care trupa

Istoria Iron Maiden se scrie şi la Bucureşti. Trupa se pregăteşte pentru o seară magică

Fanii muzicii heavy metal mai au doar câteva zile de aşteptare până la concertul pe care trupa Iron Maiden îl va susţine, pe 4 august, pe Stadionul Cotroceni.

Show-ul Iron Maiden face parte din cadrul turneului "Somewere Back In Time", care a debutat pe 1 februarie în India .

"Am spus de nenumărate ori, este o senzaţie minunată să cânţi în locuri noi. Deşi am mai vizitat Bucureştiul în octombrie 1995, pe 4 august, pentru prima dată, fanii noştri din România vor avea ocazia să-l vadă pe Bruce interpretând live melodii clasice Iron Maiden.

Aşa că, practic, pentru noi va fi ca şi cum am cânta aici pentru prima oară şi sunt convins că şi admiratorii noştri vor fi la fel de încântaţi ca noi", a declarat pentru organizatori Steve Harris, membru fondator Iron Maiden.

Trooper, deschizători de drumuri

Concertul va fi deschis chiar de Lauren Harris, fiica lui Steve Harris, şi de Trooper, o formaţie din România. Lauren Harris şi-a început cariera la 21 ani, în anul 2005, după ce a fost remarcată de către faimosul producător britanic Russ Ballard.

Acesta nu avea nici cea mai mică idee că Lauren este fiica lui Steve Harris. Trooper îi are în componenţă pe Alin Dinca (voce), Aurelian Dinca (chitară), Laurenţiu Popa (chitară), Ionuţ Rădulescu (chitară bas) şi Ionuţ Covalcioc (baterie). În cei aproape 13 ani de activitate, formaţia a cântat pe aceeaşi scenă cu Sepultura, Prodigy, The Cult, Rasmus, W.A.S.P. şi Rotting Christ, şi a lansat trei materiale discografice.

Ultimele bilete

Iron Maiden a realizat de-a lungul timpului nu mai puţin de 14 albume, vândute în aproximativ 70 de milioane de exemplare.

Hituri precum "The Trooper", "Flight of Icarus", "Where Eagles Dare", "To Tame A Land", "Wasted Years", "Bring Your Daughter... to the Slaughter", "Afraid to Shoot Strangers", "Wasting Love" au transformat Iron Maiden într-una dintre cele mai influente trupe de heavy metal din întreaga lume.

Ultimele bilete rămase pentru concertul Iron Maiden pot fi achiziţionate până mâine din reţeaua magazinelor Diverta, urmând ca luni, acestea să se găsească şi la casele de bilete de la intrarea în stadion.

Plimbări cu maşini de lux

Pe durata scurtei vizite în România, la fel ca şi Metallica şi Lenny Kravitz, membrii Iron Maiden vor avea la dispoziţie maşini de lux Mercedes, două limuzine S Class, un SUV ML şi un van Viano. Rockerii nu par a fi la fel de pretenţioşi însă când vine vorba de mâncare. Ei preferă micul dejun englezesc, supă făcută în casă şi diferite salate, berea urmând să fie la loc de cinste în frigiderele din backstage, alături de cutiile cu băuturi energizante.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite