Grefierii din Vrancea fac scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grefierii din cadrul sindicatului "Dreptatea" Vrancea au organizat, ieri, o grevă de avertisment de două ore, timp în care au protestat faţă de neelaborarea legii de salarizare a personalului

Grefierii din cadrul sindicatului "Dreptatea" Vrancea au organizat, ieri, o grevă de avertisment de două ore, timp în care au protestat faţă de neelaborarea legii de salarizare a personalului auxiliar din justiţie. Practic, între orele 9,00 şi 11,00, activitatea Tribunalului Vrancea şi a Judecătoriei Focşani a fost blocată, grefierii urmând să recupereze cele două ore după program.
"Dacă nu vom ajunge la o înţelegere, vom intra în grevă generală pe 25 septembrie", a avertizat liderul de sindicat, Cristi Dună. Solidari cu acţiunea sindicatului "Dreptatea" au fost şi grefierii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea şi cei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.
În Vrancea sunt aproximativ 30 de grefieri în instanţe, însă nu toţi au fost solidari cu cei de la Tribunalul Vrancea şi cu cei de la Judecătoria Focşani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite