Grădiniţe de fiţe pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii din Banat pot învăţa în timpul vacanţei în centre de limbi străine, cluburi de vară sau grădiniţe cu program prelungit. Singura responsabilitate a părinţilor rămâne alegerea

Copiii din Banat pot învăţa în timpul vacanţei în centre de limbi străine, cluburi de vară sau grădiniţe cu program prelungit. Singura responsabilitate a părinţilor rămâne alegerea cursurilor.

Artă şi ştiinţă, în engleză

La şcoala de vară Babel Junior învaţă 50 de copii cu vârste între 4-13 ani. "Programul lor zilnic cuprinde trei ore de limbi străine, două de îndemânare şi două de grafică, pictură, muzică, teatru sau film", a declarat directorul Monica Diaconu. Tot aici se formează mici jurnalişti care învaţă să scrie în ziarul centrului. Preţul unui pachet complet, cu program de la ora 9 la 17, cu prânzul inclus, este de 545 lei pe lună.

Mici campioni cu Simona Amânar

Copiii între 2 şi 7 ani care vin la Grădiniţa Giminni sunt organizaţi pe grupe de vârstă, pentru a fi iniţiaţi în utilizarea calculatorului, dans sportiv sau arte marţiale. Viitorii muzicieni iau cursuri de pian şi chitară, în timp ce gimnaştii sunt îndrumaţi de campioana Simona Amânar.

"În cazul lor, este nevoie de multă seriozitate, dacă doresc performanţă", a spus Camelia Lipoczi, director. Părinţii care îşi aduc copiii aici plătesc în fiecare lună 570 lei pentru programul scurt (până la ora 13) şi 710 lei pentru cel prelungit (până la ora 19).

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite