Gospodării afectate de inundaţii, în Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Precipitaţiile abundente căzute în ultimele două zile în judeţul Sălaj, ce au provocat scurgeri masive de pe versanţi, au afectat câteva zeci de gospodării din cinci localităţi, locuinţe,

Precipitaţiile abundente căzute în ultimele două zile în judeţul Sălaj, ce au provocat scurgeri masive de pe versanţi, au afectat câteva zeci de gospodării din cinci localităţi, locuinţe, terenuri agricole, drumuri, poduri şi podeţe. Prefectul Andrei Todea a arătat, ieri, că, în total, în cele cinci localităţi sălăjene au fost afectate şapte locuinţe, 63 de gospodării, 183 de hectare de terenuri agricole, peste 15 kilometri de drumuri comunale, judeţene şi naţionale, precum şi 27 de poduri şi podeţe. În plus, au fost afectate mai multe fântâni, subsoluri şi beciuri.
Cele mai multe probleme au apărut în localitatea Popeni, unde au fost afectate 32 de gospodării, cinci case, 73 de hectare de teren, nouă kilometri de drum şi cinci poduri şi podeţe, iar circulaţia rutieră între localităţile Zalău şi Jibou a fost blocată aproximativ o oră.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite