Gorjenii, atraşi de maşinile autohtone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul model  de Renault Megane a fost lansat aseară la Târgu-Jiu

Mai multe maşini din gama Renault au fost expuse în ultimele zile în centrul municipiului Târgu-Jiu. Alături de câteva exemplare de Dacia Logan au fost aduse în faţa publicului, pentru prima dată în oraşul nostru, modele de  Renault. Reprezentanţii dealerului auto Lazăr Service spun că maşinile autohtone sunt cele mai căutate în rândul gorjenilor. Noul model din gama Renault, Megane Coupe, cu două uşi, a fost aseară vedeta expoziţiei.

„Mi-aş dori să conduc un autoturism de acest gen“


„Noi am ieşit cu autoturismele în faţa publicului pentru a le promova. Am lansat noile modele de Renault Megane şi Megane Coupe. Preţul unui Renault Megane este de 12.900 de euro, în care este inclus şi TVA, iar Megane Coupe ajunge la 14.400 de euro. Avem discount-uri speciale în această perioadă“, ne-a spus directorul de vânzări al firmei auto, Ionuţ Buleaucă.
Vizitatorii au analizat pe toate părţile noul Coupe. „Mi-aş dori să conduc un autoturism de acest gen. Este potrivit pentru noi, tinerii“, a declarat Dănuţ Cristinel Bejat, de 19 ani, din Motru. „Mi se pare prea scumpă pentru vremurile astea. O să mă interesez şi la alte firme, care reprezintă alte genuri de maşini“, ne-a spus Constantin Marcea, şofer, din Târgu-Jiu.

Record la vânzarea de Dacii


De la începutul anului şi până în prezent, sute de gorjeni au schimbat vechile maşini cu altele noi, fabricate în ţară. 300 de persoane au achiziţionat autovehiculele  de la firma auto din Târgu-Jiu, majoritatea fiind Dacii Logan luate prin programul Rabla. „Deşi se vorbeşte de criză, vânzările au fost peste aşteptările noastre. Luna trecută, am vândut peste 100 de Dacii Logan, un număr record. Chiar şi în aceste zile de expoziţie am reuşit să încheiem câteva facturi. Preţul unei Dacii Logan este de 4.990 de euro, fiind inclusă prima de casare“, a mai spus Buleaucă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite