Gorbunov şi Gribenco, fraţi vitregi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gorbunov şi Gribenco, fraţi vitregi
Gorbunov şi Gribenco, fraţi vitregi

Serghei Gorbunov (foto), unul dintre suspecţii în cazul dublului asasinat comis în luna ianuarie la o casă de schimb valutar din Braşov, a declarat ieri că este frate cu celălalt suspect, Serghei Gribenco.

Mai citeşte şi:
Braşov: Gorbunov i-a reclamat pe poliţişti la Parchet
VIDEO Gorbunov: Veniţi la Aiud, să vedeţi la câte abuzuri sunt supus
Braşov: Gribenco a fost pus sub învinuire


Afirmaţiile au fost făcute în cadrul unei audieri care a avut loc la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov. Gorbunov s-a plâns de relele tratamente din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi de faptul că procurorii de caz ai jafului armat i-au „distrus” viaţa, mediatizându-l în presă.

Apoi, Gorbunov a făcut o declaraţie-surpriză: Serghei Gribenco este fratele său după tată. Gorbunov i-a luat apărarea acestuia, susţinând că aceiaşi procurori i-au „distrus“ viaţa şi lui, tot prin mediatizare excesivă.

Magistraţii ar putea declina soluţionarea plângerii lui Gorbunov la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Motivul: acuzaţiile lui se îndreaptă şi asupra procurorilor din cadrul Parchetului Curţii de Apel şi nu pot fi soluţionate de aceeaşi instanţă.

Tot ieri, Serghei Gorbunov a mai solicitat şi restituirea bunurilor care i-au fost confiscate la percheziţii, respectiv haine, bijuterii şi aparatură electronică.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite