Cei mai frumoşi cai de rasă, expuşi la Godineşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai frumoşi cai de rasă, expuşi la Godineşti
Cei mai frumoşi cai de rasă, expuşi la Godineşti

Festivalul Tineretului continuă astăzi cu un spectacol al Ansamblului Maria Lătăreţu

Înscrierile pentru concursul de miss în port popular, dar şi pentru cel de muzică populară şi tarafuri au început de la primele ore ale dimineţii. Gorjenii s-au adunat înainte de prânz la Godineşti, deşi spectacolul va începe abia la ora 15.00. Oamenii spun că manifestarea este foarte frumoasă şi nu vor să piardă nimic din programul artistic. „Am fost şi anul trecut şi m-am simţit foarte bine. Atunci a fost şi Doina Gorjului, dar sunt convins că ne vom simţi bine şi astăzi ascultându-i pe cei care s-au înscris în concurs“, a declarat Ion Mănescu, din Runcu.

Miss Godineşti, atracţie sub semnul întrebării

Una dintre principalele atracţii ale Festivalului Tineretului de la Godineşti este concursul de miss în port naţional. Tinerii consideră că titlul de Miss Godineşti este o mare distincţie şi abia aşteaptă să vadă concurentele.
„Sper să fie fete frumoase în concurs. Abia aştept să le vad şi sper să câştige cea mai frumoasă şi cea mai talentată“, a declarat Vali Ionescu, 29 de ani, din Godineşti. Organizatorii evenimentului sunt îngrijoraţi de posibilitatea desfăşurării concursului pentru că n-ar fi prima dată când sunt nevoiţi să-l anuleze din lipsa concurentelor. Pericolul este cu atât mai mare, cu cât, până la această oră, nu s-a înscris nicio persoană.
„Sper să nu fim nevoiţi să amânăm concursul şi anul acesta cum am păţit şi în anii trecuţi. Sper ca fetele noastre frumoase să vină să se înscrie“, a declarat primarul Gheorghe Corbeanu.

Expoziţie de cai de rasă aduşi din toată ţara

Ieri, la Godineşti s-a desfăşurat şi o expoziţie de cabaline care s-a bucurat de foarte mult succes, la eveniment participând aproximativ 3.000 de persoane. Au concurat 25 de cai de rasă aduşi din toată ţara, premiile fiind adjudecate de un crescător din Covasna şi de câţiva gorjeni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite