Gloanţe şi bătaie într-un club de fiţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Un agent de pază a fost împuşcat şi alte opt persoane au ajuns la spital în urma unei bătăi între interlopi, care a izbucnit în clubul Hypnotic din Copou.

Un vechi conflict între membrii clanului Corduneanu şi Cătălin Costea, zis Băcăuanu, „a explodat”, sâmbătă în jurul orei 2.00.

Potrivit martorilor, Băcăuanu ar fi fost rugat de către un angajat al barului să părăsească clubul în momentul în care au ajuns Vasilică Corduneanu şi vărul său, Iulian Bogdan.

În loc să plece, acesta, împreună cu prietenii săi, s-ar fi năpustit asupra rivalilor cu nişte bâte. În timpul încăierării s-au tras şi focuri de armă, iar un agent de pază a fost nimerit în ochi.

Clienţii au început să se îmbulzească spre ieşire, iar unii dintre aceştia au anunţat oamenii legii.

„Poliţiştii au ajuns în scurt timp la faţa locului, dar persoanele implicate au părăsit locul faptei”, a spus Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

transportaţi la spital

După conflict, nouă persoane au ajuns la spital.  Florin Huluţu, agentul de pază împuşcat, a fost operat la Spitalul „Sf. Spiridon”. Medicii susţin că este posibil ca el să îşi piardă vederea. Reprezentanţii clubului spun că vor dubla numărul agenţilor de pază.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite