Gigi Becali despre proteste : "Mie mi-e scârbă de protestul ăsta. Nu sunt de părere să luăm apărarea unui arab"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei, George Becali a afirmat, pentru România TV, că în manifestaţiile din Piaţa Universităţii s-au implicat membri ai galeriei Stelei de la peluza Sud, care se implică în mod constant în manifestaţii politice.

"Eu văd pe imaginile televizate câteva persoane pe care le-am văzut şi în galeria de la peluza Sud care erau folosite, manipulate în tot felul de proteste. Le-am văzut în tot felul de la manifestaţii politice şi pe la Guvern", a declarat patronul Stelei. Becali consideră că aceştia sunt plătiţi şi manipulaţi de structuri neidentificate.

Târgoviştenii l-au "înmormântat" aseară pe Traian Băsescu

 "Azi a fost un meci organizat de către Rotariu la Sala Polivalentă, la care au fost 4000 de oameni. Acolo, în sală, erau 200-300 de persoane grupate ce scandau lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu. După meci instigau pe ceilalţi să vină la Piaţa Universităţii", a spus preşedintele PNG, citat de România TV.

"Consider că 20% din cei din Piaţa Universităţii sunt nişte vagabonzi manipulaţi care, la rândul lor, manipulează 500-600 de oameni", a precizat Becali.

Timișorenii se mobilizează pentru un protest pro-Raed Arafat și SMURD: "E timpul să arătăm că avem coloană vertebrală!"

Acesta a apreciat că jandarmii sunt deplin îndreptăţiţi să folosească violenţa împotriva acestor suporteri. "Trebuie bătuţi mai rău (...) Doi ani mi-au mâncat zilele la Steaua. Când am ieşit de la un meci au aruncat cu pietre spre mine, iar dacă mă nimereau, acum eram mort", a precizat liderul PNG.

Totodată, Becali a spus că nu este de acord  cu motivaţia iniţială a protestelor de stradă, anume ca simbol al solidarităţii cu Raed Arafat.

"Mie mi-e scârbă de protestul ăsta. Nu sunt de părere să luăm apărarea unui arab (...) Fiindcă nu-i creştin", a spus Becali. "Ce minuni a făcut Arafat? A luat un sistem francez şi l-a implementat în România", a mai spus George Becali.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite